Блог

Лазурі IMPRA з підвищеною стійкістю до вигорання

Лазурі IMPRA з підвищеною стійкістю до вигорання
Оцініть це post

Сонячні промені впливають на дерев’яні поверхні шкідливим ультрафіолетовим випромінюванням, що проникає в деревину, та в поєднанні з іншими атмосферними впливами, здатне швидко змінити колір та погіршити характеристики деревини.

Всі декоративні лазурі IMPRA для зовнішніх робіт містять у складі спеціальні нано-фільтри та ефективно захищають деревину від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, проте є також професійні матеріали з підвищеними характеристиками захисту деревини від вигорання.

Вони застосовуються для захисту та оздоблення дерев’яних зрубів, дощатої обшивки, фасадів будинків, внутрішньої поверхні дахів, навісів, балконів, парканів, альтанок, та інших дерев‘яних поверхонь без контакту з ґрунтом.

До матеріалів з підвищеним рівнем захисту від впливу ультрафіолету відносяться лазурі:

Лазур для деревини profilan top виготовлена за ексклюзивною технологією RO-MAX компанії RUTGERS Organics GmbH, яка забезпечує потрійний захист деревини завдяки комбінованому використанню спеціальних УФ-стабілізаторів, органічних та неорганічних УФ-захисних засобів на основі нано-технологій.

Лазур profilan top утворює товстошарове покриття, що забезпечує надстійкий захист деревини від вигорання та в цілому від впливу атмосферних умов, демонструючи відмінний водовідштовхувальний ефект. profilan top можна застосовувати для фарбування вікон, що підтверджено випробуваннями Інституту віконних технологій в Німеччині.

Покриття profilan color являє собою середньошарову прозору лазур для деревини з додатковим захистом від ультрафіолету завдяки унікальній серії нано-фільтрів у складі.

Лазур profilan color можна використовувати як повноцінну захисну систему покриття зовні приміщень, або застосовувати у якості фінішного шару, для додаткового захисту від УФ випромінювання та несприятливих погодних умов.

Покриття деревини, виконані системами IMPRA – не відлущуються, не відшаровуються, створюють паропроникне привабливе шовковисто-матове покриття, та не потребують шліфування при оновленні. Завдяки вмісту активних компонентів у складі, деревина надійно захищена від плісняви та водоростей.

Декоративні лазурі IMPRA  доступні для тонування у 27 унікальних кольорах IMPRA Color, 12 унікальних кольорах IMPRA Grey Color, кольорах RAL, кольорах NCS, та кольорах інших колекцій.

Важливо враховувати, що найкращою стійкістю до атмосферних впливів відзначаються середні відтінки, наприклад, кольори Тік, Червоне дерево, Італійська сосна. Світлі кольори, такі як, наприклад, Опалово-білий, Кремово-білий, є менш стійкими до атмосферних впливів, та потребують частішого оновлення. Дуже темні відтінки, як Ебенове дерево та Палісандр, зазнають більш сильного нагріву, що також призводить до потреби у частішому догляді.

Ціна на лазурі IMPRA Profilan Top та Profilan Color

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *